Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Brieballetjes met een cornflakejasje recept
Brieballetjes met een cornflakejasje recept

Brieballetjes met een cornflakejasje


Ingrediënten


Bereidingswijze


De brie zonder de witte korstjes in kleine blokjes snijden en samen met het eigeel van 1 ei, het gehakt, zout, paprikapoeder, gemalen komijn door elkaar kneden en balletjes maken.

Het 2de ei los kloppen, de cornflakes fijn maken en wat zout erdoor roeren.
De balletjes door het geklopte ei rollen en daarna door de gemalen cornflakes.
Dan ongeveer 5 minuutjes rond om op hoog vuur in de olijfolie met boter en dan 10 minuutjes onder af en toe draaien met deksel op de pan gaarbakken.

Serveersuggesties

Lekker met een yoghurt-mayonaise-knoflook sausje

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit brieballetjes met een cornflakejasje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven