Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Borrelhapje met broccoli, blauwe kaas en amandel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Broccoliroosjes zeer fijn hakken en mengen met olijfolie, blauwe kaas en gehakte amandelen.
Snijd de bladerdeegvelletjes doormidden in 8 rechthoeken (4 maal 2 rijen). Bekleed de bakplaat met bakpapier. Verdeel de broccolimix op de bladerdeegplakjes en bak op 200 graden celsius goud bruin gedurende 13.5 minuten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit borrelhapje met broccoli, blauwe kaas en amandel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven