Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Borek met Goudse kaas recept
Borek met Goudse kaas recept

Borek met Goudse kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden C. Vet een grote bakplaat licht in met boter of bedek met bakpapier. Klop in een kom het ei, peterselie, knoflook en de rode chilipepervlokken door elkaar. Roer daarna de geraspte kaas erdoor. Pak vervolgens een velletje filodeeg en leg dit op een vlak werkblad. Smeer het velletje in met 1 eetlepel boter en snijd het in de lengte doormidden zodat je 4 repen krijgt. Leg een lepel vol van het eimengsel op het uiteinde van iedere reep. Vouw een hoek van de reep zo over de vulling dat je een driehoek krijgt en blijf de rest van de reep op dezelfde manier zo omvouwen. Als je klaar bent, heb je een klein, gevuld driehoekje. Herhaal dit met de rest van het filodeeg. Leg de gevulde filo-driehoekjes in een enkele laag op de bakplaat en bak ze in 30 minuten lichtbruin in de oven. Serveer ze warm.

Allergenen Informatie

Voor dit borek met goudse kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven