Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bleekselderij met kaascrème recept
Bleekselderij met kaascrème recept

Bleekselderij met kaascrème


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Was de stengels bleekselderij en snijd ze in schuine stukken van 5 cm.
Verkruimel de roquefort en roer de roomkaas erdoor. Breng het mengsel op smaak met zout en peper en cayennepeper.
Schep het mengsel in een spuitzak en spuit het op de stukken bleekselderij.
Leg op elk stuk een halve pecannoot.

Serveersuggesties

Ook lekker in een uitgeholde komkommer of paprika. In plaats van roquefort kun je ook camembert of een ander soort zachte kaas gebruiken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bleekselderij met kaascrème recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven