Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bladerdeeghapjes met rundersaucijsjes en gerookte zalm recept
Bladerdeeghapjes met rundersaucijsjes en gerookte zalm recept

Bladerdeeghapjes met rundersaucijsjes en gerookte zalm


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiding: Plakjes bladerdeeg ontdooien. Voor de saucijzenbroodjes: Op elk plakje bladerdeeg 1/3 deel van een saucijs leggen. Bladerdeeg oprollen en in 3 stukken verdelen. Bestrijken met eidooier. Voor de ham-kaashapjes: Bladerdeeg in vieren snijden. Blokje kaas in stukje ham verpakken. Midden op stukje bladerdeeg leggen. Punten naar elkaar vouwen. Bestrijken met eidooier. Voor de zalm-boursinhapjes: Bladerdeeg in vieren snijden. Bolletje boursin in stukje zalm rollen. Midden op stukje bladerdeeg leggen en als driehoekje naar elkaar vouwen. Bestrijken met eidooier. Oven voorverwarmen op 200 graden C. Bereidingswijze: In het midden van de voorverwarmde oven 17.5 minuten bakken. tot de hapjes mooi goudbruin zijn. Serveertips: Wil je de hapjes invriezen, bak ze dan niet te bruin. Nog bevroren in een voorverwarmde oven 10 minuten bakken op 200 graden C. Hoeveelheden zijn moeilijk te geven omdat het afhankelijk is van het aantal hapjes wat je wilt maken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bladerdeeghapjes met rundersaucijsjes en gerookte zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven