Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bladerdeeghapje met gehakt recept
Bladerdeeghapje met gehakt recept

Bladerdeeghapje met gehakt


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ontdooi de plakjes bladerdeeg en verwarm ondertussen de oven voor op 200 graden.
Steek rondjes uit het deeg met een glas.
Meng de paprikapoeder door het gehakt, en bak dit zonder olie of boter in de koekenpan. Voeg de knoflook en de ui toe.
Bedek de plakjes bladerdeeg met het gehaktmengel en leg er een plakje bladerdeeg overheen. Druk de rondjes goed dicht.
Bestrijk de rondjes met het eigeel, strooi er maanzaad overheen en bak ze in ongeveer 17.5 minuten goudbruin, schakel eventueel de oven terug tot 180 graden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bladerdeeghapje met gehakt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven