Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Bladerdeegflapjes met kip shiitakes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Borstel de shiitakes schoon, verwijder de steeltjes en snijd de hoedjes in smalle reepjes. Verhit de olijfolie in een hapjespan en roerbak de kip met de ui,knoflook en paddenstoelen in 5 minuten bruin en gaar. Schep de koriander en bieslook erdoor en voeg zout en peper naar smaak toe. Laat het mengsel iets afkoelen.
Verwarm de oven voor tot 220 graden. Schep het kipmengsel op een kant van de plakjes bladerdeeg en vouw het deeg als driehoekjes dubbel. Maak de randen vochtig met een beetje water en druk ze goed vast.
Leg de deegflapjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk ze met de melk en strooi er maanzaad over.
Bak de flapjes in het midden van de oven in ca 15 minuten goudbruin i ca 15 minuten goudbruin en gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bladerdeegflapjes met kip shiitakes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven