Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bladerdeegbroodjes met shoarma recept
Bladerdeegbroodjes met shoarma recept

Bladerdeegbroodjes met shoarma


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Snijd de bosuitjes in ringen. Snijd de paprika in kleine blokjes. Klop de eieren los. Laat het bladerdeeg ontdooien. Bak het shoarmavlees bijna gaar, paprika en de uitjes even mee omroeren. Haal het van het vuur. Doe de helft van het eimengsel door de shoarma. Leg in het midden van elk bladerdeegplakje een beetje shoarma. Bevochtig de randen van het bladerdeeg en vouw het deeg als een saucijzenbroodje op. Smeer de bovenkant van de broodjes in met het losgeklopte ei. Leg de broodjes op de bakplaat en bak ze in 20 minuten knapperig en licht bruin.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bladerdeegbroodjes met shoarma recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven