Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bitterbal van asperge met een vijgenchutney recept
Bitterbal van asperge met een vijgenchutney recept

Bitterbal van asperge met een vijgenchutney


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak een salpicon en vermeng daar fijne blokjes asperge door, samen met de gesneden peterselie. Rol hier kleine bitterballen van en haal deze door de bloem, eiwit en panko. Doe alle ingrediŽnten voor de chutney in de pan en kook dit zachtjes (onder voortdurend roeren). Controleer regelmatig of deze op de juiste dikte is. Frituur de bitterballen in olie, schep wat koude chutney op het bord en leg er een aspergebitterbal op.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bitterbal van asperge met een vijgenchutney recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven