Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Banaan-mozzarella hapjes recept
Banaan-mozzarella hapjes recept

Banaan-mozzarella hapjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 180 graden.
Stokbrood in schijven snijden van ongeveer 1 cm dikte en op de bakplaat leggen. Bananen schillen en in schijfjes snijden van maximaal 1 cm. Mozzarella afdruipen laten en in dunne schijfjes snijden. Nu leg je op elk stuk stokbrood een schijf banaan en daarbovenop een schijf mozzarella, maak op smaak met zout en peper,
Ongeveer 10 minuten afbakken in de oven tot het stokbrood lichtbruin kleurt. Alles uit de oven nemen en met een prikkertje waar je een druif op hebt gestoken in een schijf afgebakken stokbrood prikken.

Serveersuggesties

In plaats van banaan is verse ananas ook heel erg lekker.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit banaan-mozzarella hapjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven