Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aubergine rolletjes recept
Aubergine rolletjes recept

Aubergine rolletjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Aubergines in de lengte in plakken snijden van maximaal 1 centimeter dik. Eieren klutsen in een diep bord en met peper en zout op smaak brengen. De aubergine plakken aan beide kanten door het geklutste ei halen en in de olijfolie bakken in een koekenpan tot de plakken lichtbruin beginnen te verkleuren. Leg de gebakken aubergine plakken op een groot plat bord of snijplank.

Snijd de tomaten in niet te dikke plakken en zet opzij. Zure room, yogonaise en de vers gehakte knoflook goed vermengen en verdelen op de gebakken aubergine plakken. Daar bovenop leg je een plak tomaat en vervolgens rol je de aubergine plak op, eventueel vastprikken met een cocktailprikker als de boel uit zichzelf niet vasthoudt.

Zowel warm als koud lekker!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aubergine rolletjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven