Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Aardappeltjes met hete tomatensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappeltjes in water met zout in circa 10 minuten gaar.

Maak ondertussen de saus: laat de tomatenblokjes uitlekken, maar bewaar het sap. Prak met een vork de tomatenblokjes fijn. Roer de chilisaus en eventueel wat tomatensap door de tomatenblokjes. Breng op smaak met zout.
Giet de aardappeltjes af en serveer ze met de saus. Geef er cocktailprikkers bij.

Serveersuggesties

Roer een handvol fijn geknipte peterselie door de saus. Of laat de tomatensaus weg en meng geraspte kaas door de krieltjes. Of dip met tzatziki.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappeltjes met hete tomatensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven