Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding:
    Vorm 8 kleine platte hamburgers uit het gehakt, Verhit de olie in een koekenpan en bak er de hamburgers ca. 5 minuten in.
  2. Breng op smaak met en , neem uit de pan.
  3. Laat uitlekken en afkoelen.
    Pel de en snijd hem in ringen.
  4. Snijd de tomaten en in plakjes.
  5. Snijd de in reepjes.
    Meng voor de saus de met de .
  6. Breng de saus op smaak met worcestersaus en paprikapoeder.
    Aan tafel:
    Verwarm de hamburgers op de hete grillplaat.
  7. Leg 1 sneetje brood in een pannetje en rooster deze onder de grill, verdeel er een beetje saus overheen, beleg met de , de augurk, de tomaat en 1 hamburger en , bedruppel met een beetje saus.
    Bak het geheel onder de grill.
  8. Geef de saus er apart bij.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • mayonaise, ketchup, stokbrood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in stokbrood
  • ketchup past niet in een suiker-arm dieet.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in stokbrood
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in mayonaise en stokbrood
  • kaas, mayonaise, stokbrood kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas, mayonaise, ketchup
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in stokbrood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie, mayonaise, stokbrood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
512 kcal
25%4096 kcal
Vetten
31 g.
44%248 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
15 g.
5%120 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Hamburgerpannetje
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • gourmet
  • Hamburgerpannetje