Hamburger speciaal
- Herkomst Nederland
- Categorie Lunchgerechten
- Hamburger recepten
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Rasp
Bereidingswijze
- Pel en rasp de ui fijn.
- Plet de knoflook.
- Klop het in een kommetje los.
- Pel de extra en snijd ze in dunne ringen.
- Verwijder de worteltjes van de .
- Meng in een grote kom het gehakt met de geraspte ui, knoflook, , , , , , en het losgeklopte .
- Vorm van het gehaktmengsel 6 platte schijven.
- Vet een koekenpan met anti-aanbaklaag in en bak de schijven aan beide kanten bruin en door en door gaar.
- Bak de extra in een andere koekenpan bruin en gaar.
- Bak van de extra spiegeleieren.
- Snijd de open en rooster ze aan beide snijkanten bruin.
- Verdeel de sla over de onderste helften van de .
- Leg op elk broodje een hamburger met daarop de gebakken en .
Ook lekker om te maken
Variaties op Hamburger speciaal
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Broodje hamburger speciaal | 1 | Lunchgerechten |
Hamburger speciaal met groene olijven en basilicum | 1 | Lunchgerechten |
Hamburger speciaal | 1 | Broodgerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paneermeel en broodjes kan sporen bevatten van gluten en Allergie in broodjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in broodjes
- paneermeel en broodjes kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei en eieren
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in paneermeel en broodjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in broodjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in paneermeel
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in broodjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 433 kcal | 21% | 2598 kcal |
Vetten | 8 g. | 12% | 48 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 66 g. | 25% | 396 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |