Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Van het vlees, trekken en dan in blokjes snijden en licht aanbraden.
  2. fruiten. 45 gram al roerend meebakken. 3/4 liter toevoegen + thee-ei met 5 en 4 + 2 . 3 min.
  3. zachtjes laten koken.
  4. vlees en toevoegen.
  5. Op en laag vuur ca. 60 min.
  6. laten stoven.
  7. Regelmatig omroeren om aanbranden te voorkomen.
  8. Thee-ei en verwijderen en de hachee afmaken met 2 eetlepels of ketjap manis en een eetlepel bruine .
  9. naar smaak toevoegen
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
  • bouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem en sojasaus
  • basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
  • bouillon en vloeibare boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in vloeibare boter
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
  • vloeibare boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
863 kcal
43%1726 kcal
Vetten
5 g.
7%10 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
156 g.
60%312 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Hachee II
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • vlees
  • Hachee II