Haas

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Eerst marineren:
  2. Stukken in kom leggen, zouten + peperen.
  3. De fijn gesneden , , , en van boven leggen.
  4. erboven gieten tot de onder staat.
  5. Laatst een scheutje congnac erbij voegen.
  6. Eén dag laten staan op een koude plaats met wat folie erboven.
  7. Braden:
  8. Stukken vlees uit de halen en op keukenpapier goed afdrogen.
  9. Daarna de marinade zeven.
  10. Stukken vlees bruinen.
  11. Een klein beetje van boven op de gebruinde stukken vlees strooien.
  12. Nog een sjalotje erbij leggen en een stukje + en .
  13. Dan beetje bij beetje de marinade erbij voegen.
  14. Stukken eruit halen, in diepe kom leggen en de marinade binden met wat .
  15. Is heel lekker met gekookte peren of gestoofd witloof.
25
25
25

Variaties op Haas

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Haas
VariatieAantalGang
Gevulde varkenshaasjes3Vlees
Gevulde Varkenshaas2Vlees
Sate van varkenshaas2BBQ

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Haas heeft een gemiddelde waardering gekregen van 3 / 10 in 2 recensies
RESET

Marineren van vlees doe je altijd op een koele plaats maar niet in de koelkast. Als je het vlees gaat braden, haal je het uit de marinade en droog je het af met keukenpapier of een schone theedoek. ... Lees reactie
jaccor 29 december 2014
De bereidingswijze van dit recept is niet duidelijk. Eerst marineren: Stukken haas in kom leggen, zouten + peperen. De fijn gesneden wortel, sjalot, peterselie, laurier en thijm "op de bovenkant" ... Lees reactie
Richelle 26 december 2014

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
120 kcal
6%480 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
21 g.
8%84 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Haas