Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Breng het op smaak met en .
  2. Draai nu kleine balletjes van het .
  3. Neem een grote pan van 5 liter en vul deze met .
  4. Doe nu het , de gehaktballetjes, 6 stuks groentebouillon kuipjes van , 1 bouillonblokje groente en 1 bouillonblokje tuinkruiden in het .
  5. Pan op het vuur en laten koken.
  6. Tijdens het koken het schuim dat van het vlees af komt en naar boven drijft er met een schuimspaan afscheppen.
  7. Als het vlees gaar is en de bouillion al licht op smaak dan voeg je de en de toe.
  8. Deze gaar laten worden en de soep verder op smaak brengen met , en bouillonblokje tuinkruiden.



    Eet smakelijk!
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in vermicelli
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Groentesoep van mijn moeder heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Idd, ik weet niet hoe 'jong' je bent,maar een échte soep van moeders staat minimaal 2 uur te trekken. Mijn moeder zette het op een vlamverdeler (niet koken) een hele nacht op het vuur. Ook bouillonblo... Lees reactie
25 juli 2011
Mijn ervaring is dat runderpoulet toch wel minimaal 2 uur moet opstaan om het vlees gaar te krijgen en smaak aan je bouillon te krijgen en je gehaktballetjes hoeven maar een minuut of tien.
23 juli 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
328 kcal
16%1312 kcal
Vetten
23 g.
32%92 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%4 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Groentesoep van mijn moeder