Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Zet een pan met voldoende water op met zout, om later de te koken.
  2. Zet een pan op het vuur waarin je het gehakt rul bakt.
  3. Maak in een kommetje de -saus aan met heet water.
  4. Als het gehakt goed rul is gebakken, doe daarna de -groenten erbij.
  5. Laat het zo’n 10 minuten bakken en roer het regelmatig om.
  6. Doe daarna het -sausje erbij en roer het geheel goed door.
  7. Als het water in de andere pan kookt, doe dan de erin en laat het beetgaar worden.
  8. Laat ondertussen het gehakt-groenten-mengsel op een laag vuurtje staan.
  9. Als de klaar is, giet je hem af en spoel je hem daarna af onder koud water.
  10. Daarna doe je de in de pan met het gehakt-groenten-mengsel.
  11. Roer het goed door en laat het daarna minstens 3 uur met rust.
  12. Als je aan het ‘diner’ gaat beginnen doe je wat boter in de pan en bak je de op.
  13. Als je het nodig vindt, kan je er nog een beetje water bij doen, zodat het wat ‘loskomt’.
  14. Je kan de natuurlijk ook opeten zónder die drie uur te laten rusten, maar als je hem na een paar uur opbakt, dan is het samen één geheel geworden en komen de smaken goed over.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in macaroni, macaroni, macaroni saus
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in macaroni saus
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in macaroni saus
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in macaroni saus
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in macaroni saus
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in macaroni, macaroni, macaroni saus
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in macaroni saus
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in macaroni saus
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in macaroni saus
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
529 kcal
26%2116 kcal
Vetten
1 g.
2%4 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
138 g.
53%552 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Groenten-macaroni
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • pastagerechten
  • Groenten-macaroni