Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Pan
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Schil de en snijd deze in dunne plakken van 3 mm dik.
  2. Maak de schoon en snijd deze in 3 cm grote stukjes.
    Snijd de in kleine roosjes en de ham in reepjes.
    Pel en plet de knoflooktenen.
    Verhit in een koekenpan en bak hierin de aardappelschijfjes en de knoflook al omscheppend ca.
  3. in 10 minuten bijna gaar.
    Kook intussen de broccoliroosjes in een pan ruimkokend water met zout in ca. 4 minuten beetgaar en giet de broocoli af.
    Laat de in een zeef uitlekken en verwijder de knoflook.
    Klop de in een grote kom tot ze schuimig zijn en voeg zout naar smaak toe.
    Schep de aardappelschijfjes door het eimengsel en schep dan de , bosui en hamreepjes erdoor.
    Verhit de olie in een koekenpan en schep het eimengsel erin.
  4. Zet het vuur laag en schud de pan regelmatig om te voorkomen dat de omelet gaat plakken.
    Als de omelet aan de onderzijde bruin is, kan deze met behulp van een schaal worden omgekeerd.
  5. Laat hem nu aan de andere zijde op zacht vuur garen.
  6. Leg de omelet op een schaal en snijd hem in punten.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Groente-aardappelomelet met beenham heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Vraagje: bij recept groente en aardappel omelet met beenham. Moet je de beenham eerst braden voordat je reepjes snijd of gaan de reepjes rauw door de eier-mix? Wie helpt?
Hans 26 juni 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
339 kcal
16%1356 kcal
Vetten
15 g.
22%60 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
27 g.
10%108 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Groente-aardappelomelet met beenham