Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Vlees in stukjes snijden.
    Intussen de boter laten smelten tot net niet bruin.
    , en in reepjes snijden.
    Bouillonblokje oplossen in .
    Vlees aanzetten en na vijf minuten groentes en (zonder vocht) erbij doen.
    Ongeveer vijf minuten ombakken
    en alle kruiden erbij voegen.
    Na tien minuten kwart liter bouillon erbij gieten door roeren en minimaal 4 uur op een laag vuur laten sudderen (regelmatig omscheppen).
    bij de rest van de bouillon doen en goed mengen.
    Bij de goulash doen en zachtjes laten koken tot de saus dikker is.
25
25
25

Variaties op Goulash

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Goulash
VariatieAantalGang
Goulash23Vlees
Hongaarse goulash9Stoofschotels
Goulashsoep8Soepen

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in roomboter en groentebouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • roomboter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in maizena
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
227 kcal
11%1362 kcal
Vetten
16 g.
24%96 g.
Waarvan verzadigd
9 g.
46%54 g.
Waarvan onverzadigd
5 g.
17%30 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
2 g.
34%12 g.
Koolhydraten
14 g.
5%84 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
6 mg.
0%36 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Goulash
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • stoofschotels
  • Goulash