Goulash
- Herkomst Hongarije
- Categorie Stoofschotels
 Bijpassend: voorgerechten & nagerechten
- Goulash recepten
- Bereiden
- Kookboek van maritza
- Schrijf een review
 
Bereidingswijze
- Bak het vlees in wat .
- Doe de ajuinen, en erbij.
- Laat 10 minuten aanbakken.
- Los de bouillonblokjes op in 1 liter water en giet in de pot.
- Doe de , , harrissa en erbij en sluit de presspot af.
- Laat 25 minuten onder druk staan sudderen.
- Ontstoom de pot onder koud water en doe de 's erbij.
- Laat een 10 minuten koken (pot niet afsluiten).
- Doe de erbij en laat nog 3 minuten koken op zacht vuurtje.
- Dik de saus aan met sausbinder.
- Serveer met frietjes, rijst of pasta.
Ook lekker om te maken
- 
      
      
      Recept
         Lekkere goulash43u30m Lekkere goulash43u30m
- 
      
      
      Recept
         Goulash47u25m Goulash47u25m
- 
      
      
      Recept
         Goulash43u Goulash43u
- 
      
      
      Recept
         Goulash van paprika, courgette en champignons42u30m Goulash van paprika, courgette en champignons42u30m
- 
      
      
      Recept
         Hongaarse goulash43u30m Hongaarse goulash43u30m
- 
      
      
      Recept
         Magere Goulash43u Magere Goulash43u
Variaties op Goulash
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
| Variatie | Aantal | Gang | 
|---|---|---|
| Goulash | 23 | Vlees | 
| Hongaarse goulash | 9 | Stoofschotels | 
| Goulashsoep | 8 | Soepen | 
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in maizena
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
 Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
| Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
|---|---|---|---|
| Calorieën | 52 kcal | 2% | 416 kcal | 
| Vetten | 3 g. | 4% | 24 g. | 
| Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Zout | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Koolhydraten | 7 g. | 2% | 56 g. | 
| waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. | 
| Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. | 
| Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. | 
| Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |