Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Vlees in blokjes snijden.
  2. 's schoonmaken en in blokjes snijden.
  3. pellen en snipperen.
  4. Knoflook pellen.
  5. In braadpan boter smelten en vlees in ca. 5 minuten rondom bruin bakken.
  6. Spekblokjes toevoegen en meebakken.
  7. Knoflook boven vlees uitpersen, ui en erdoor scheppen en ca. 10 minuten meebakken.
  8. Bouillontabletten boven pan verkruimelen en met kruiden erdoor scheppen.
  9. Inhoud van blik en 2 deciliter rode wijn toevoegen.

    Vuur laag draaien en goulash afgedekt 2-3 uur laten sudderen, tot het vlees gaar en zacht is.
  10. Gerecht af en toe omscheppen en indien nodig tussentijds scheut water toevoegen.

    Goulash op smaak brengen met en .
  11. boven pan zeven.
  12. Goulash nog 10 minuten al roerend laten indikken.
  13. Serveren met witte rijst of grove aardappelpuree.
25
25
25

Variaties op Goulash

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Goulash
VariatieAantalGang
Goulash23Vlees
Hongaarse goulash9Stoofschotels
Goulashsoep8Soepen

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in boter of margarine
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in boter of margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter of margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter of margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter of margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter of margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in boter of margarine
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in boter of margarine
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Goulash heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Alles zit in de pan, dus ik weet nog niet of het smaakt. Recept heeft echter 2 foutjes: 1. Wijn staat niet in de ingredientenlijst. 2. Het is onduidelijk wat we met de spekjes moeten doen en wanneer d... Lees reactie
Anne 16 januari 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
272 kcal
13%1088 kcal
Vetten
24 g.
34%96 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
13 g.
5%52 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Goulash