Ingrediënten

+ -
print

(bv: sperziebonen, champignons, tauge)

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok

Bereidingswijze

  1. Maak eerst de ketjapmarinade van de eetlepels en de .
  2. Snijd de in kleine reepjes en marineer deze voor 10 minuten in de ketjapmarinade.
  3. Laat het goed intrekken.
  4. Kook of stoom de , ze moeten beetgaar zijn.
  5. Maak ondertussen de schoon en bak deze snel in de wokpan met de eetlepel en olijfolie.
  6. Sperciebonen afgieten en droogmaken.
  7. Daarna schuift u de gebakken knoflook stukjes aan de kant en voegt, terwijl u het vuur hoog houdt, in twee delen de runderreepjes toe om te bakken.
  8. Het geheel mag niet gaan pruttelen.
  9. Ook deze reepjes schuift u snel aan de kant.
  10. Daarna voegt u als laatste de , champignons en/of tauge naar wens toe.
  11. Alles meewokken totdat het gaar is.
  12. Let op dat de reepjes mogen niet teveel drooggebakken worden, ze moeten sappig blijven.
  13. Hoog in de wok duwen, om warm te blijven.
  14. Als de groenten gaar gewokt zijn alle ingredienten door elkaar wokken en de currysaus naar smaak toevoegen.
  15. Eet smakelijk!!
  16. Lekker met droge rijst, maar ook met frans stokbrood en kruidenboter.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ketjap is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ketjap is niet geschikt voor een soja-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Gewokte runderreepjes op oosterse wijze heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Even een vraag. Gaat het om Currysaus bijvoorbeeld van Remia?
Florien 4 januari 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
201 kcal
10%804 kcal
Vetten
7 g.
10%28 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%16 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gewokte runderreepjes op oosterse wijze
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • roerbakgerechten
  • Gewokte runderreepjes op oosterse wijze