Gevulde zalmrol

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Leg de plakken in dunne reepjes deels overelkaar heen in een rechthoek.
  2. en pureren en op smaak brengen met en en klein beetje wiskey.
  3. Bestrooi hiermee de (bewaar ± 50 gram) en rol hem op in zilverfolie.
  4. Kook het ongeveer 20 minuten in kokend water op laag vuur gaar.
  5. Laten afkoelen en in de vriezer laten koelen en opstijven.
  6. Na 3 uur eruit halen en in schijfjes snijden.
  7. Pas bij serveren het folie eraf halen.
  8. Van de overgebleven puree samen met wat een kleine slagroomspuit vullen en "toefjes" op de gesneden zalmrolletjes spuiten.
  9. in de 4 kantjes (4 x 4) snijden en in de oven bakken.
  10. Deze onder de zalmrol leggen en serveren.
25
25
25

Variaties op Gevulde zalmrol

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Gevulde zalmrol
VariatieAantalGang
Amuse van gevulde zalmrolletjes1Amuses
Gevulde zalmrollade1Vis en schaaldieren

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mayonaise kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in mayonaise
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in mayonaise en bladerdeeg
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in mayonaise en bladerdeeg
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
  • zalm en makreel is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Gevulde zalmrol heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Gebruik je de knoflook ook? Niet beschreven in het recept. Waarschijnlijk maak je die gelijk mee fijn?!
omaannie 7 november 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
235 kcal
11%1880 kcal
Vetten
12 g.
17%96 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
2%40 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevulde zalmrol