Gevulde paprika

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Hapjespan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Kop de en haal de zaadlijsten eruit.
    Rul het gehakt, zonder boter of margarine in een hapjespan.
  2. Voeg de ui toe en laat de ui glazig worden.
  3. Voeg dan de paprikastukjes en champignonschijfjes toe.
  4. Wacht tot de champignons hun vocht weer loslaten en voeg dan de toe.
  5. Laat de het vocht opnemen tot het mooi glazig is.
  6. Voeg de toe en laat de vulling voor ± 15 rustig sudderen met gesloten deksel.
    Ondertussen verwarm de oven voor naar 200 gr.
    Als je niet van stevige houdt dompel de dan even in heet water.
    Zodra de vulling klaar is, neem van het vuur en roer de erdoor.
  7. Daarna roer de erdoor en vul de met een lepel.
  8. Houdt even apart.
  9. Doe de rest in een ovenschaal en leg de er bovenop zodat ze mooi blijven staan.
  10. dek af met alluminium folie.
    Na 30 minuten in de oven, de folie verwijderen en mooi bruin korstje laten krijgen in 15 minuten.
    Heel even af laten koelen.
    Erg lekker met een tomatensalade!
    eet smakelijk!
25
25
25

Variaties op Gevulde paprika's

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Gevulde paprika's
VariatieAantalGang
Gevulde paprika's11Groentegerechten
Gevulde paprika's met quorn en komkommersalade1Groentegerechten
Gevulde paprika's met rijst, gehakt en witte bonen1Ovenschotels

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillon
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
  • bouillon en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
  • kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in kastanje champignons en suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in bouillon en zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
642 kcal
32%2568 kcal
Vetten
16 g.
23%64 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
85 g.
32%340 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevulde paprika's