Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden celsius.

    Was de goed schoon zodat er geen aarde en andere viezigheid meer op zit.
  2. Scheur van aluminiumfolie stroken af waar je de gehele aardappel mee in kan pakken.
  3. Dep de aardappel droog en strooi wat en op het aluminiumfolie.
  4. Leg de aardappel erop en rol hem in het aluminium.
  5. Zorg dat hij overal goed bedekt is.
  6. Leg de aardappel dan voor ongeveer 45 minuten in de oven, tot hij zacht en gaar is.
  7. Haal ze uit de oven en laat heel even een beetje afkoelen.
  8. Haal het aluminiumfolie eraf.

    Snijd in de aardappel een keer in en laat daar wat of kruidenkaas in glijden.
25
25
25

Variaties op Gepofte aardappelen

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Gepofte aardappelen
VariatieAantalGang
Gepofte aardappelen2Bijgerechten
Gepofte aardappelen met danish blue1Aardappelgerechten
Gepofte aardappelen met stukjes augurk en mosterd1BBQ

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kruidenboter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
50 kcal
2%200 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
0%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gepofte aardappelen
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • aardappelgerechten
  • Gepofte aardappelen