Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven
  • Zeef
  • Ovenschaal
  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Laat de scholrolletjes ontdooien en dep ze droog met keukenpapier.
  2. Rol de om de rolletjes en steek eventueel vast met cocoktailprikkers.
  3. Bestrooi de rolletjes met grove .
  4. Pel de en snipper deze.
  5. Schrap de wortel en verdeel deze in kleine blokjes.
  6. Was de selderij en snijd deze in smalle boogjes.
  7. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  8. Verhit de en fruit hierin de , wortel en selderij.
  9. Voeg de rode en de toe.
  10. Breng het geheel aan de kook en laat de saus tot de helft inkoken.
  11. Zeef de saus.
  12. Leg de vis in een ovenschaal.
  13. Zet de schaal afgedekt 15 minuten in de oven tot de vis gaar is.
  14. Breng de saus op smaak met en zout.
  15. Schep een laagje saus op de borden.
  16. Leg de visrolletjes erop en strooi er over.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in visbouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn en visbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn en visbouillon
  • boter en visbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • visbouillon kan sporen bevatten van selderij en Allergie in bleekselderij
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in visbouillon
  • visbouillon is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • bacon en peper en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Gepeperde scholrolletjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Dat staat echt veel en veel te lang in de oven! Verder wel een redelijke receptuur maar niks bijzonders.
15 juli 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
201 kcal
10%402 kcal
Vetten
10 g.
14%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%2 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gepeperde scholrolletjes
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • vis en schaaldieren
  • Gepeperde scholrolletjes