Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Snijd de fijn.
    Snijd de rode pepers (lombok) overdwars open en verwijder het zaad.
    Snijd er daarna kleine ringetjes van.
    Snijd de Amsoi fijn maar ook weer niet te fijn.
    Snijd de vrij fijn.
    Zet een grote en een kleine koekepan op het vuur met olie.

    Fruit de (eventueel samen met de rode pepers) in de grote pan totdat ze donkergeel tot bruin zien.
    Fruit ondertussen de in het kleinere pannetje totdat ze wat bruiner zien.
  2. Draai dan het vuur onder de uit.

    Doe de bij de en roerbak voor 2 minuutjes.
    Doe de gesneden Amsoi er daarna bij en roerbak 1 minuutje.
    Roerbak de Amsoi niet te lang want dan wordt hij slap en verliest hij zijn pittige smaak.
    Doe de er bij.
  3. Roer even om en het gerecht is klaar.

    Extra smaak krijg je door nog wat sesamolie toe te voegen of het geheel in sesamolie te bakken.

    Suggesties:
    Dit gerecht is lekker bij kipsate.
    Je kan natuurlijk ook wat kleine gebakken garnaaltjes toevoegen
    Je serveert het met gewone witte rijst.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
32 kcal
1%128 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%16 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gemengde groenteschotel met Amsoi
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • groentegerechten
  • Gemengde groenteschotel met Amsoi