Gemarineerde varkenshaas uit de oven

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Braadslee
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwijder de zaadjes van de 's en snijd ze in vieren.
  2. Snijd de in dunne plakken.
  3. Verhit de in een grillpan en rooster de 's met ongepelde tot alles zacht is.
  4. Verwijder de velletjes van de knoflook.
  5. Pureer de 's met knoflook, oregano, en .
  6. Voeg al roerend 200 mililiter en de bouillon toe tot een marinade.
  7. Leg het vlees in een braadslee en schenk de marinade erover.
  8. Zet het geheel afgedekt 3 uur in de ijskast en keer het vlees regelmatig.
  9. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  10. Laat het vlees op kamertemperatuur komen.
  11. Rooster het vlees in het midden van de oven in 25 minuten bruin en gaar.
  12. Bedruip het vlees regelmatig met de marinade.
  13. Laat het vlees afgedekt 5 minuten rusten en schenk het braadvocht in een sauspan.
  14. Voeg de rest van het , en toe.
  15. Verwarm de saus zonder te koken.
  16. Snijd de in plakken en verdeel ze over 4 borden.
  17. Schenk de saus over het vlees en garneer met plakken .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in vleesbouillon van 1 tablet
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in vleesbouillon van 1 tablet
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in vleesbouillon van 1 tablet
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in vleesbouillon van 1 tablet
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in vleesbouillon van 1 tablet
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in vleesbouillon van 1 tablet
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
197 kcal
9%788 kcal
Vetten
4 g.
6%16 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
0%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gemarineerde varkenshaas uit de oven