Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Dep een dag van te voren de droog.
  2. Verhit 2 eetlepels in een braadpan met deksel.
  3. Bak er het vlees rondom op hoog vuur in, breng op smaak met en .
  4. Blus af met de , breng aan de kook en kook ca. 10 minuten zonder deksel op laag vuur.
  5. Draai het vlees regelmatig om.
  6. Neem van het vuur en laat afkoelen
    Zet het geheel afgedekt een nacht in de koelkast.
    Maak de volgende dag de schoon en verdeel hem in roosjes.
  7. Was de tomaten en halveer ze.
    Breng het vlees met de room aan de kook en kook afgedekt ca. 20 minuten op laag vuur
    Kook de in water met wat in 8 minuten beetgaar.
  8. Giet af en laat uitlekken.
    Verhit 1 eetlepel in een pan.
  9. Bak er de tomaat ca. 3 minuten in.
  10. Voeg de toe en bak kort mee.
  11. Breng de groenten en saus op smaak met en
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • slagroom is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Gemarineerde varkenshaas met roomsaus en broccoli heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Wanneer wordt het vlees dan gemarineerd? Marineren moet je op rauw vlees doen met een zoute, zure of zoute vloeistof met kruiden. Dit kan ik nergens terug vinden dus dit is niet gemarineerd!
jaccor 2 juni 2016

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
364 kcal
18%1456 kcal
Vetten
15 g.
21%60 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gemarineerde varkenshaas met roomsaus en broccoli
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • Gemarineerde varkenshaas met roomsaus en broccoli