Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Breek het voorzichtig boven een schaal.
  2. Splits het eigeel voorzichtig van het eiwit, klop het eiwit met 2 schepjes zo stijf dat je de kom op z'n kop kan houden zonder dat het eruit valt.
    Doe dan het eigeel erbij, nog 3 tellen kloppen en klaar is het geklutst .
  3. Dan kan het worden gebakken, met als resultaat een luchtig .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (4)

Geklutst ei heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 4 recensies
RESET

Mijn vader kreeg vroeger elke dag een geklutst ei met cognac. Recept: 1 ei, een schep bruine basterdsuiker, een scheut echte cognac. Klutsen met 2 vorken en op de nuchtere maag opdrinken. Ik gruwde er... Lees reactie
Henk 24 januari 2016
Echt super lekker en het gaat super snel.
14 december 2013
IK vind het zeer handig alleen hoe lang het moet staan op het gasfornuis staat er niet bij en ook niet hoe hard.
Emma 11 november 2013
Lekker! Eiwit kloppen duurt wel 20 minuten als je geen mixer hebt. Het bakken duurt ook wel een tijdje, het is erg dik en moet dus lang op laag vuur staan, anders brandt het aan. Wel lekker, maar ik ... Lees reactie
3 november 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
persoon
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
99 kcal
4%99 kcal
Vetten
6 g.
8%6 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%1 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Geklutst ei
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • eiergerechten
  • Geklutst ei