Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Springvorm invetten en bekleden met ontdooide plakjes .
  2. Oven voorverwarmen op 200 graden.
    De , en in stukjes snijden.
  3. met rul bakken.
  4. , , toevoegen en met een beetje 3 minuten bakken.
  5. toevoegen.
  6. Op smaak brengen met en .
    Alles in de springvorm doen en in het midden van de oven in 40 minuten bruin bakken.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
  • sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in monchou
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in monchou
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Gehakttaart met abrikozen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Ik kan geen recept vinden over gewelde abrikozen, het gaat puur om te koken, en moet ik eerst deze vooraf laten weken??????
D00dkorte 27 september 2014

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
424 kcal
21%1696 kcal
Vetten
21 g.
30%84 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
27 g.
10%108 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gehakttaart met abrikozen
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • hartige taarten
  • Gehakttaart met abrikozen