Gehaktschijven met bonen en puree

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Week het broodje in koud water.
  2. Maak de bopnen schoon.
  3. Schil de en was ze.
  4. Pel de , snipper 1 ui en snijd de rest in schijven.
  5. Knijp het broodje uit en vermeng het met het gehakt, met de uisnippers, het , de currysaus, de , de , en en vorm met de handen 8-10 gehaktschijven van het gehaktmengsel.
  6. Kook de ca. 20 minuten en de bonen c.a 15 minuten apart van elkaar in water met .
  7. Wentel ondertussen de uiringen door de en bak ze in 1 eetlepel olie goudbruin.
  8. Neem de gebakken uiringen uit de pan.
  9. Verhit 2 eetlepels olie en bak de gehaktschijven aan elke kant 5-6 minuten knapperig bruin.
  10. Giet de af, voeg de en 2 eetlepels toe en stamp alles lekker smeuïg.
  11. bBreng op smaak met en .
  12. Giet de bonen af en verdeel er 2 eetlepls overheen.
  13. Breng op smaak met en .
  14. Dien alles op en verdeel de uiringen en de er overheen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boterham en bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en boter
  • mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
427 kcal
21%1708 kcal
Vetten
25 g.
37%100 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
13 g.
5%52 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gehaktschijven met bonen en puree