Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Braadpan

Bereidingswijze

  1. Kneed de verkruimelde , , , , walnoot en 1 theelepel en door het gehakt.
  2. Rol met vochtige handen balletjes zo groot als pingpogballen van het gehakt.
  3. Prik er met je vingers een gat in waar je stukjes instopt.
  4. Vouw het gehakt weer dicht om de vulling en rol het voorzichtig tot een mooi balletje.
  5. Schep de op een bordje en rol de gevulde balletjes erdoorheen zodat ze met een laagje bedekt zijn.
  6. Verhit de olie in een braadpan en bak de balletjes in 15 min.
  7. rondom bruin.
  8. Lekker met een flinke lik grove .
25
25
25

Variaties op Gehaktballetjes met brie en walnoot

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Gehaktballetjes met brie en walnoot
VariatieAantalGang
Gehaktballetjes met brie en walnoot1Snacks

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • beschuit en bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • beschuit past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • beschuit kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in beschuit en brie
  • mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • walnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • beschuit kan sporen bevatten van lactose en Allergie in brie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in beschuit
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
464 kcal
23%1856 kcal
Vetten
35 g.
50%140 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
2%20 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gehaktballetjes met brie en walnoot
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • tapas
  • Gehaktballetjes met brie en walnoot