Week de bonen 1 nacht in water.
Was de en kook hem halfgaar.
Giet af en bewaar de .
Kruid de kip met , en ras el hanout en bak de blokjes
rondom goudbruin in de .
Fruit de 5 minuten zachtjes mee.
Roer de , rode peper(1 stuk), geweekte bonen en een halve liter water erdoor en breng het geheel aan de kook.
Zet het vuur laag, dek de pan af en laat zachtjes koken totdat
de boontjes gaar zijn.
Giet de helft van het vocht af en laat de rest inkoken.
Voeg broodkruim(100 gram), spinazie(250 gram) en kaas(100 gram) toe en breng op smaak
met peper(1 stuk) en zout(1 stuk).
Roer de eieren(6) erdoor en doe het geheel over in een vuurvaste ingevette schaal.
Plaats deze in een oven bij 170 graden Celcius en bak hem gedurende
1 uur tot hij droog is.
Snijd in plakjes en dien warm op met de rest van de afgegoten saus.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
spinazie kan sporen bevatten van gluten en Allergie in broodkruim
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
Koemelk
boter en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en kaas
Mosterd
Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
boter en kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.