Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Kook de volgens aanwijzing verpakking.
  2. Bak de in 2 eetlepels olie goudbruin.
  3. Pel en snipper de en voeg de helft aan de toe.
  4. Voeg de bevroren spinazie en de toe.
  5. Laat afgedekt 10-15 minuten stoven.
  6. Breng op smaak met , en .
  7. Fruit de rest van de ui in de overgebleven .
  8. Bak de en kort mee.
  9. Voeg 200 milliliter water, de , de gezeefde en het bouillonblokje toe.
  10. Breng aan de kook en laat 5 minuten zachtjes koken.
  11. Breng op smaak met en .
  12. Laat de uitlekken, leg hem in nestjes in 4 kleine ingevette ovenschaaltjes of in 1 grote vorm.
  13. Leg het spinaziemengsel in het midden en giet de tomatensaus tot aan de rand.
  14. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  15. Rasp de kaas grof en strooi hem er overheen.
  16. Gratineer de nestjes 15 minuten in de oven.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • groentebouillonblokje kan sporen bevatten van gluten en Allergie in spaghetti en bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • boter, groentebouillonblokje, boter om in te vetten, jonge kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, slagroom, melk, boter om in te vetten, jonge kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in jonge kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • boter, slagroom, melk, boter om in te vetten, jonge kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • jonge kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
249 kcal
12%996 kcal
Vetten
10 g.
14%40 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
3%0 g.
Waarvan onverzadigd
1 g.
5%4 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
12 g.
4%48 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gegratineerde spinaziepasta
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • pastagerechten
  • Gegratineerde spinaziepasta