Ingrediënten

+ -
print

Voor de rieslingcrème:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Bak de parenhoenboutjes in de rondom bruin en bestrooi ze met en .
    Blus af met 1 deciliter bouillon en laat ze zachtjes sudderen tot ze gaar zijn (afhankelijk van de grootte 20-30 minuten).
    Houd ze warm.
    Fruit voor de crème de en de knoflook met de en de .
  2. Voeg de wijn toe en laat inkoken tot de helft.
    Voeg de bouillon toe en weer inkoken tot de helft.
    Zeef het bouillon-wijnmengsel.
  3. Klop de klontjes er 1 voor 1 door tot de saus dik wordt.
    Breng op smaak met wat en .
    Serveer de parelhoenboutje met verse aardappelpuree en wat fijngehakte peterselie.
25
25
25

Variaties op Gebraden parelhoenboutjes met rieslingcrème

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Gebraden parelhoenboutjes met rieslingcrème
VariatieAantalGang
Gebraden parelhoenboutjes met rieslingcrème1Gevogelte

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in gevogeltebouillon en gevogeltebouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in gevogeltebouillon en gevogeltebouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in gevogeltebouillon en gevogeltebouillon
  • boter, gevogeltebouillon, gevogeltebouillon, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in gevogeltebouillon en gevogeltebouillon
  • boter en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in gevogeltebouillon en gevogeltebouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
225 kcal
11%900 kcal
Vetten
51 g.
73%204 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gebraden parelhoenboutjes met rieslingcrème