Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok
  • Braadpan
  • Koekenpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Was en snij de in stukjes (niet te groot, dan zijn ze sneller gaar.
    Laat een koekenpan, wok of braadpan heet worden, rul hierin het gehakt snel bruin.
    Schep het gehakt met een schuimspaan uit de pan, maar laat het vet in de pan.
    Bak hierin de ui en de , en voeg als deze licht gekleurd zijn de prei en bosui toe.

    Even omscheppen, tot alle kanten de bodem van de pan geraakt hebben, voeg dan de tomaat toe, ook weer omscheppen, vuur laag en deksel op de pan, en dit gaar laten worden.

    Wanneer gaar, goed doorroeren, en toevoegen, naar smaak (alles kan, het is maar waar je van houdt, ikzelf gebruik peterselie, bieslook, kervel, gemberpoeder, dragon, selderij, dille) even door laten bakken, erbij naar smaak, blokjes ham en toevoegen, even goed door laten warmen, proeven (evt.
  2. nog verder op smaak maken).

    Traditiegetrouw eten wij dit op witbrood, maar het kan natuurlijk ook prima met pasta of rijst gegeten worden
25
25
25

Variaties op Gebakken tomaat

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Gebakken tomaat
VariatieAantalGang
Gebakken tomaat met geklutste eieren1Lunchgerechten
Gebakken tomaat1Broodgerechten
Gebakken tomaat uit de oven1Bijgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruiden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in kruiden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
391 kcal
19%1564 kcal
Vetten
17 g.
24%68 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
28 g.
10%112 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gebakken tomaat
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • Gebakken tomaat