Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven op 250 graden celcius voor.
  2. Snijd intussen de kasseler-rib, ontdoe de 's van de zaadlijsten, snijd ze dan in ringen of repen en leg deze met het vlees om en om in een overschaal met een hoge rand.
  3. Vermeng de creme fraiche met de , de , de mostert en wat .
  4. Roer de met wat water,net voldoende om op te lossen, en voeg dit mengsel eveneens bij het creme fraiche/ mengsel.
  5. Giet nu alles over het vlees en strooi er de geraspte er overheen.
  6. Gratineer het gerecht vervolgen in de oven gedurende circa 15 a 20 minuten.
  7. Men kan het er al uit halen na 15 minuten, sommigen willen een knapperig korstje, dan een paar minutjes langer.
  8. Dit vleesgerecht is lekker bij een lichte pasta en ook zo lichte salade.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas en melk
  • kaas kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas en melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd en maizena
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout en peper
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
117 kcal
5%468 kcal
Vetten
4 g.
6%16 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gebakken kasseler-rib
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • vlees
  • Gebakken kasseler-rib