Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Bak de gesneden even aan, goudbruin.
  2. Dan de uien en en toevoegen en even bakken.
  3. niet te lang.
  4. Meteen daarna de geklutste toevoegen.
  5. Ook en pepers.
  6. als de gestold zijn voeg je naar smaak kechup en toe.
  7. Om en om bakken.
  8. Als laatste peterselie toevoegen.
  9. Lekker op rijst, stokbrood, beschuit etc.
  10. Eet smakelijk!

    Je kunt elke soort kiezen die je lekker vindt.
    Gebruik de kruiden naar smaak en behoefte.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in worst
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in worst en ketchup
  • ketchup past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • worst kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • worst en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in ketchup
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in worst
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (4)

Gebakken ei met worst heeft een gemiddelde waardering gekregen van 7.5 / 10 in 4 recensies
RESET

Jaccor ik weet heel goed wat Habanero pepers zijn. Leuke humor heb je!
browney 10 oktober 2014
@Browney Heel mooi dat jij naar eigen zeggen adjuma of mm.Jeannette gebruikt. Wel opvallend dat je in eigen recepten elke keer rode pepers gebruikt ofwel lomboks. Ik probeer alleen aan te geven dat... Lees reactie
jaccor 9 oktober 2014
Beste Jaccor Vind je opmerking een beetje betuttelend. Er werd al aangegeven kruiden naar smaak en behoefte. Iedereen heeft zijn eigen smaaksensaties en/of gevoeligheden. Ik wil nog best wel adjuma ... Lees reactie
browney 8 oktober 2014
Een mooi recept maar gebruik nu maar gewoon lomboks in plaats van adjoema of madam Jeanette. Het is beter voor uw maag en darm kanaal. Het gerecht wordt veel te scherp van smaak en is daar door niet l... Lees reactie
jaccor 5 oktober 2014

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
persoon
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
420 kcal
21%420 kcal
Vetten
28 g.
40%28 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
35 g.
13%35 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gebakken ei met worst
  • Home
  • Recept
  • Ontbijtgerechten
  • Gebakken ei met worst