Gebakken aardappelschijfjes

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan

Bereidingswijze

  1. Schil de aardappelen en snijd ze in plakken van minimaal 1,5 centimeter (dus niet te dun want dan heet het chips).
  2. Dan koken en zodra het water kookt, afgieten!
  3. Goed laten uitdampen in een vergiet.
  4. Koekenpan verhitten met de boter of .
  5. Aardappelschijfjes gelijkmatig verdelen en ongeveer 8 minuten onder een deksel laten bakken, nagaren.
  6. toevoegen en omscheppen.
  7. In de gaten houden!
  8. Daarna blijven omscheppen en dit gedurende 8-10 minuten herhalen.
  9. Eet smakelijk ( voor de liefhebbers).
25
25
25

Variaties op Gebakken aardappelschijfjes

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Gebakken aardappelschijfjes
VariatieAantalGang
Gebakken aardappelschijfjes1Aardappelgerechten
Gebakken aardappelschijfjes met sjalotjes1Aardappelgerechten
Gebakken aardappelschijfjes met kruiden en ham1Bijgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in margarine
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in spekjes
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruiden en margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in kruiden en margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in margarine
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
0 kcal
0%0 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gebakken aardappelschijfjes