Gamba noodle salade

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Blender

Bereidingswijze

  1. Controleer of de ’s goed schoon zijn, verwijder eventueel het darmkanaal.
  2. Snijd de en in plakjes.
  3. Snijd een halve rode en halve groene fijn.
  4. Snijd de andere helft van de rode in fijne ringen en zet apart.
  5. Verwijder de zaadlijsten met behulp van een lepel uit de komkommers en snijd in blokjes.
  6. Schil de en snijd in fijne reepjes.
  7. Smelt de met 1 knoflookteen in plakjes op laag vuur.

    Meng 1 knoflookteen, gember, halve pepers, limoensap, , soyasaus, en tot een egaal mengsel in de blender.
  8. Meng het mengsel door de komkommerblokjes en laat minimaal 15 minuten marineren.
  9. Zodra de is gesmolten voeg je de ’s toe.
  10. Laat rustig gaar worden in ongeveer 10 minuten.

    Leg de rijstvermicelli in een kom en schenk genoeg kokend water erop tot deze volledig onder water staan.
  11. Dek af met huishoudfolie en laat 5 minuten staan.
  12. Spoel de rijstvermicelli af onder koud water, laat goed uitlekken en meng vervolgens met de .
  13. Meng de gemarineerde en wortelreepjes door de noodles.
  14. Verdeel over 4 kommen en maak af met 6 warme ’s per persoon, , peperringetjes en limoenrasp.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • vissaus en basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • sesamolie is niet geschikt voor een sesam-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in roomboter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomboter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • vissaus kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in gamba
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • vissaus is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
233 kcal
11%932 kcal
Vetten
18 g.
26%72 g.
Waarvan verzadigd
11 g.
56%44 g.
Waarvan onverzadigd
6 g.
20%24 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
2 g.
41%8 g.
Koolhydraten
10 g.
3%40 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
8 mg.
1%32 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gamba noodle salade