Flensjes verrassing
- Herkomst Nederland
- Categorie Nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van davebroek
- Schrijf een review
 
Keukenspullen
- Koekenpan
- Pan
Bereidingswijze
- Doe de met in een kom en maak in het midden een kuiltje.
- Breek het ei erin en voeg 1/2 deciliter  toe. 
 Maak hiervan een glad beslag.
 Voeg al roerende de rest van de toe.
 Laat een klontje in de koekenpan lichtbruin worden.
- Schep met een juslepel weinig beslag in de pan en laat het beslag rondlopen.
- Bak de flensjes aan beide kanten goudbruin.
- Bak zo al de flensjes.
- Leg in het midden van de flensjes de rode  of andere kleine vruchtjes. 
 Pak alle punten bij elkaar en maak een knoop met de dropsliert zodat hij goed vast zit!
- Leg er twee op elk bord.
- Strooi dan over de flensjes heen en doe het ook om de flensjes heen.
- Doe dan ook de om de flensjes heen en dan smullen maar!
Ook lekker om te maken
- 
      
      
      Recept
         Chocolade verrassing41u50m Chocolade verrassing41u50m
- 
      
      
      Recept
         Flensjes met ijs410m Flensjes met ijs410m
- 
      
      
      Recept
         Flensjes met chocoladecreme445m Flensjes met chocoladecreme445m
- 
      
      
      Recept
         Flensjes met aardbeiencrème440m Flensjes met aardbeiencrème440m
- 
      
      
      Recept
         Crèma Catalan met verrassing425m Crèma Catalan met verrassing425m
- 
      
      
      Recept
         Flensjes420m Flensjes420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bloem en stroop is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- melk en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker en stroop
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
 Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
| Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
|---|---|---|---|
| Calorieën | 536 kcal | 26% | 2144 kcal | 
| Vetten | 11 g. | 16% | 44 g. | 
| Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Zout | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Koolhydraten | 90 g. | 34% | 360 g. | 
| waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. | 
| Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. | 
| Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. | 
| Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |