Entrecote met ratatouille

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Was de , de en de en snijd ze in stukken.
  2. Pel en snipper de en de knoflook.
  3. Was de en de en hak ze op een beetje na, fijn.
  4. Laat de uitlekken, snijd ze afhankelijk van de grote in tweeën of in vieren.
  5. Verhit 2 eetlepels olie in een grote vlakke pan.
  6. Bak de , de knoflook en de groenten in 2-3 porties al roerend aan.
  7. Breng op smaak met zout, peper en de gehakte kruiden.
  8. Giet er eventueel wat water bij en breng het aa de kook.
  9. Laat de groenten ca. 10 minuten smoren zonder deksel op de pan.
  10. Verhit 2 eetlepels olie in een grote pan.
  11. Dep de entrecotes droog en bak ze aan elke kant ca. 1 minuut.
  12. Bak ze op gematigd vuur aan elke kant 2-4 minuten verder, voeg daarbij de rest van de kruiden toe.
  13. Breng de entrecotes op smaak met .
  14. Neem ze uit de pan, wikkel ze in aluminiumfolie en laat ze 5 minuten rusten.
  15. Week de aanbaksels in de pan los met 5-6 eetlepels water, giet het bij de groenten en breng op smaak met .
  16. Serveer dit bijvoorbeeld met gebakken aardappels.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout en peper past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
70 kcal
3%280 kcal
Vetten
2 g.
2%8 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
9 g.
3%36 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Entrecote met ratatouille