Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Schil voor de puree de , was ze, snijd ze in stukken en kook ze afgedekt ca. 20 minuten in water met .
    Snijd voor de croutons het pistoletje in blokjes.
  2. Verhit 2 eetlepels in een pan.
  3. Bak er het brood goudbruin in.
  4. Breng op smaak met en en neem uit de pan.
    Pel en snipper voor de mosterdroom de .
  5. Schrap de , was hem en snijd hem in kleine blokjes.
    Verhit 1 eetlepel in een pan.
  6. Fruit er de en de ca. 3 minuten in.
  7. Blus af met de en de azijn, breng aan de kook en kook ca. 5 minuten op laag vuur.
  8. Roer de en de erdoorheen.
  9. Breng op smaak met en .
  10. Houd warm.
    Dep het vlees droog.
  11. Verhit 2 eetlepels in een pan.
  12. Bak er het vlees ca. 3 minuten per zijde in.
  13. Breng op smaak met wat en .
  14. Neem uit de pan, wikkel het in aluminiumfolie en laat ca. 5 minuten rusten.
    Giet voor de puree de af.
  15. Voeg de en 1 eetlepel toe en stamp grof.
  16. Breng op smaak met en .
    Dien de entrecotes, de puree, en de mosterdroom samen op en bestrooi met de croutons.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, slagroom, melk
  • mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter, slagroom, melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn en mosterd
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
191 kcal
9%764 kcal
Vetten
13 g.
18%52 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
2%20 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Entrecote met mosterdroom een aardappelpuree
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • Entrecote met mosterdroom een aardappelpuree