Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Snijd de kip in kleine stukken en bak deze aan in de boter of olie.
  2. Voeg de in plakken gesneden en in ringen gesnede toe en bak dit mee tot alles gaar is.
  3. Voeg de in reepjes gesneden en de in ringen gesneden ui toe, roer dit door en laat dit 10 minuten zachtjes doorkoken met gesloten deksel.
  4. Voeg de paprikapoeder en kerrie toe en 250 centiliter water.
  5. Doorroeren en 10 minuten laten koken met gesloten deksel.
  6. Als laatste de aardappelschijfjes en het toevoegen en zoveel water dat alles bedekt is.
  7. Als de gaar zijn, kan de tafel worden gedekt..
  8. Gebruik het Turkse brood als bestek.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in margarine
  • turks brood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in turks brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in margarine en turks brood
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in turks brood
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in margarine en turks brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in turks brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in margarine en turks brood
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in margarine
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
235 kcal
11%940 kcal
Vetten
12 g.
18%48 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
9 g.
3%36 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Eenpans Noord Afrikaans