Drie in de pan
- Herkomst Nederland
- Categorie Lunchgerechten
- Bereiden
- Kookboek van jolandaknorretje
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Pan
Bereidingswijze
- Vermeng in een kom het zelfrijzend met het en de .
- Maak een kuiltje in het midden en schenk hierin het losgeklopte en 2 deciliter .
- Roer er, van het midden uit, een dik beslag van.
- Verdun het beslag geleidelijk met de rest van de .
- Roer de gewelde of rozijnen door het beslag.
- Verhit wat margarine in een koekenpan en schep drie pollepels beslag in de pan.
- Bak er langzaam koekjes van.
- Keer ze als er in de bovenkant luchtbelletjes komen.
- Laat ze bakken tot ze gaar en goudbruin zijn.
- Bak op dezelfde wijze de rest van het beslag tot koekjes.
- Geef ze warm, met , of naar keuze erover.
Ook lekker om te maken
Variaties op Drie in de pan
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Drie in de pan | 1 | Feestjes en verjaardags hapjes |
Drie in de pan a lá Oma | 1 | Nagerechten |
Drie in de pan met jam en slagroom | 1 | Lunchgerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in vloeibare margarine
- bakmeel en stroop is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- vanillesuiker, suiker, poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in vloeibare margarine
- ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- vloeibare margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- vloeibare margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker, stroop, poedersuiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in vloeibare margarine
- Sporen van vis kunnen voorkomen in vloeibare margarine
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 582 kcal | 29% | 2328 kcal |
Vetten | 22 g. | 31% | 88 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 82 g. | 31% | 328 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 1 g. | 2% | 4 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |