Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vruchtenpunch recept
Vruchtenpunch recept

Vruchtenpunch


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schenk het appelsap en vruchtensap in een roestvrije pan. Borstel de limoen schoon en snijd de buitenste schil in dunne repen araf. Pers de limoen uit en doe de schilrepen en het sap in de pan. Roer de siroop erdoor en breng het op laag vuur aan de kook. Draai het vuur uit en laat het nog 5 minuten trekken. Schenk het in 4 hittebestendige theeglazen.

Allergenen Informatie

Voor dit vruchtenpunch recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven