Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Verfrissende, dorstlessende sap recept
Verfrissende, dorstlessende sap recept

Verfrissende, dorstlessende sap


Ingrediënten


Bereidingswijze


Een grote sapkan: was de munt eerst daarna in de kan doen daarop leg je in plakjes gesneden limoen op dan vullen met ijskoud water en daarna in de ijskast zetten voor een paar uur zodat de ingrediŽnten in kunnen trekken. Als u het wat te zuur vindt kunt u wat zoetstof toevoegen. Als u het serveert dan wat ijsklontjes toevoegen. Is een zelf bedacht recept en doet het erg goed in de zomer als dorstlesser en bij barbecue.

Allergenen Informatie

Voor dit verfrissende, dorstlessende sap recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven