Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tropical Multi v. Smoothie recept
Tropical Multi v. Smoothie recept

Tropical Multi v. Smoothie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Eerst ijs chrushen in de blender en overgieten in mooie cocktailglazen maar niet helemaal vol doen. Hierna direct de in de blender gemengde vruchten er over heen gieten. Toevoegen 1 glas pure aloe vera gel uit de gele vierkante schenkkan. Waarschuwing: indien u zwanger bent of nierklachten hebt, dit laatste ingredient niet toevoegen. Het versterkt de afvoer van afvalstoffen in het lichaam. Tip: De aloe vera is goed te drinken zonder ijs en toegevoegd fruit voordat u een avondje doorzakt, zo heeft u minder last van een kater. Voeg indien u dit gerecht met de Aloe Vera serveerd nooit een zuivel toe zoals yoghurt, ijs of melk.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tropical multi v. smoothie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven